Pune Make-up

 

PUNE is gemaakt door een team met liefde voor het stijlvolle Maastrichtse soigneren. De kwalitatief hoogwaardige producten zijn dierproef- en parabenenvrij en zijn door eigen topvisagisten samengesteld en geproduceerd bij gerenommeerde fabrikanten in Italië.     
De producten hebben een fijne en milde samenstelling…easy-to-use. Het assortiment, dat breed en volledig is met een vaste basislijn, zal met haar strakke en stijlvolle uitstraling zeker positief verrassen.  

Make-up om te kussen….stijlvol en modern 

Maak kennis met PUNE. Make-up voor de professionele en bewuste gebruiker. Bewust,
omdat we de kracht zien in essentials die bij je passen. De juiste kleuren en geen
overbodige producten. Een assortiment waarmee je iedere dag de perfecte look creëert.
Met een beetje hulp van de professional.
Ontstaan in Maastricht uit liefde voor het soigneren. PUNE gelooft in de kracht van de
professional die samen met jou de juiste make-up selecteert. Dat de producten
dierproef- en parabenenvrij geproduceerd zijn bij PUNE is vanzelfsprekend. Met
gespecialiseerden make-upfabrikanten in Italië en de kennis van de visagisten is dit
assortiment tot stand gekomen. Een rijk scala aan kleuren, zodat er voor iedere
huidskleur, voorkeur én gelegenheid een kleur te krijgen is.

Pune is exclusief te verkrijgen bij Rowena’s Beauty

Ben jij ook weg van make-up, en zou je hier graag meer over willen leren? Ook dat is mogelijk bij Rowena’s Beauty!

Er is mogelijkheid tot het volgen van verschillende workshops! 

  • Workshop Basis make-up 
  • Workshop Avond make-up 
  • Duo make-up workshop 
 
Workshop Basis make-up
Leuke en leerzame privé make-up workshop waarbij je alle advies en info krijgt over de exclusieve producten van PUNE. Heb jij al een aantal jaar dezelfde make-up routine en ben je toe aan iets nieuws? Leer make-up aanbrengen zonder dikke lagen of ‘masker effecten’. Je brengt zelf de producten aan, zodat je later thuis dit ook kunt toepassen!  Ook geven wij jou persoonlijk advies om jouw toilettas te updaten, en kijken welke producten het beste bij jou passen. Dit allemaal onder het genot van een hapje en een drankje. Deze workshop zal ongeveer 2 uur duren.
 
Workshop Avond
Tijdens deze privé workshop richten we ons helemaal op accentueren en creatief zijn met shinen. Avond make-up mag namelijk donkerder zijn en zwaarder worden aangebracht. Het is hierbij wel belangrijk om de juiste technieken te leren, zodat je er op je best uit ziet! Samen kijken we naar de vorm van je gezicht, je huidtype en laten we zien welke unieke punten mooi zijn om extra aandacht aan te besteden. Dit allemaal onder het genot van een hapje en een drankje. Ook geven we je tips en tricks mee om de avond make-up aan te passen aan een outfit. Deze workshop zal ongeveer 2,5 uur duren.
 
Duo make-up workshop
Deze leuke en leerzame make-up workshop is geschikt voor 2 personen, hierbij krijg je alle advies en info over de exclusieve producten van PUNE. Dit allemaal onder het genot van een hapje en een drankje. Tijdens de 2,5 uur durende workshop heb je ruim de tijd om te leren hoe je een mooie en natuurlijke basis make-up het beste kan aanbrengen bij jezelf. Ook geven wij jou persoonlijk advies om jouw toilettas te updaten, en kijken welke producten het beste bij jou passen. 
 
 
Tijdens de workshops shop je alle producten van PUNE met 10% korting!
Alle workshops zijn te boeken via de online agenda, voor vragen neem contact op.